Ove subote dvodnevni vikend na Kalnik

Već smo pisali o nadolazećem vikendu planinarenja, bicikliranja i alpinizma na Kalniku, a iz planinarskog društva „Kalnik“ uputili su posljednje upute pred polazak. Prognoza za vikend po DHMZ-u je vrlo dobra, ujutro će biti hladno (od 2-5°C), poslijepodne toplije, ali bez nekih značajnijih oborina. Nadamo se sunčanim danima posebno u nedjelju kada će svi imati priliku penjati se po stijenama Kalnika kao pravi "alpinisti"!
Svi zainteresirani koji bi željeli prisustvovati izletu neka se pojave u subotu u 9h ispred crkve Sv. Marka Križevčanina u Gornjem gradu, dok je u nedjelju okupljanje biciklista u 11h ispred Art Rock Caffea u Križevcima. Oni koji žele prenoćiti u planinarskom domu neka se prijave organizatorima, a za sve koji se žele vratiti u Križevce navečer će biti organiziran prijevoz.
Na pola puta planinarenja do Kalnika u planu je „veliki odmor“ uz domaći sir (prgice), kobasice i mlado vino, dok su navečer u domu dogovoreni štrukli iz domaće radinosti. Ponesite još koji sendvič „za po putu“ a hrane ima i u planinarskom domu. Preporuča se i ponijeti sa sobom, za svaki slučaj, prikladnu zaštitu od kiše u slučaju iznenađenja poneke kapi.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.