Poraz KTC-ovih rukometaša u Đurđenovcu

I drugo gostovanje ove sezone križevački rukometaši su završili porazom, premda su odigravši odlično prošlo kolo kod kuće očekivali povoljniji rezultat. Položaj na ljestvici i protivnici s kojima je domaćin, RK "AG Dinas" Đurđenovac igrao do sada dalo je naslutiti da bi se tu nešto moglo učiniti i možda ušičariti koji gostujući bod. Na žalost, već nakon prvih par minuta domaćin je dao do znanja da to neće samo tako ići, a da se njih ne pita, povevši neočekivano lako sa 5:1 i time usmjerivši tijek cijele tekme. Svaki njihov udarac je završio u golu dok Križevčani zapucavaju prvo zicer s desnog krila, pa sa sredine i uz to im još poklanjaju svoja dva napada pa domaćin ima lijepu prednost.

KTC-ovci su se trudili, borili koliko je išlo no nisu uspjeli nametnuti svoj brzi način igre jer trke nije bilo tako da su mogli samo smanjiti rezultat na -2 gola (10:8). Tu se dogodila prekretnica, "KTC" ima igrača više i umjesto da to iskoristi brzopletim napadima, olako gubi lopte i domaći igrači uspijevaju zadržati istu razliku. To ih je ohrabrilo pa su otišli na +5, s kojim omjerom i završava poluvrijeme.
U drugom poluvremenu ništa novo – Križevčani hoće i pokušavaju ali jednostavno ne ide, a uz to ih prati "loša sreća" jer su uzastopce pogodili nekoliko prečki i stativa, koje se po pravilu odbijaju domaćim igračima, koji pak brzim polukontrama matiraju KTC-ove vratare i rezultat je uskoro +7 za RK “AG Dinas“ (23:16).

Tada križevački rukometaši mijenjaju način obrane i počeli igrati ozbiljnije što im donosi povratak u utakmicu i povoljniji rezultat od 25:20, potom promašuju sljedeća tri napada. No, domaćin ne uspijeva to kazniti pa rezultat postaje 25:22 kada domaćin zove time-out. Nakon toga je na terenu postojala samo jedna ekipa, ekipa domaćina koja je zabila 5 golova za redom i riješila sve moguće nedoumice.

KOMENTAR: Po rezultatu bi se činilo da nismo imali šanse no nije baš tako, istina je da nismo igrali ni približno kako znamo, pogodili smo ogroman broj stativa ili prečki ali smo imali i 7 puta igrača više koje jednostavno danas nismo uspjeli iskoristiti. Čestitke domaćinu na pobjedi.

Nakon 5. kola nalazimo se na 6. mjestu sa osvojenih 6 bodova.

RK“AG DINAS“ : RK“KTC“ 35:28 (17: 12)

Za "KTC" su igrali i postigli pogotke: Trajkovski 9(2), Šokičić 5, Čorda 4(2), Kamenar 3, Roman Predojević 3, Neven Predojević 2, Kraljić 1, Krunoslav Hunjak 1, Petrač, Matija Hunjak, Slavinić, Vuković, Višnjević 12 obrana, Benković 3 obrane.
TRENER: Dragutin Miklečić
Službeni predstavnik: Josip Petrlić – Pjer
Sljedeće, 6. kolo igramo u subotu u 18.30 kod kuće protiv i "Ivančice" iz Ivanca koja je prva na ljestvici pa se očekuje odličan rukomet.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.