Koncert ‘Za Dijanino srce’ uprihodio 2.5 tisuće kuna


Jučer je u križevačkom Klubu kulture održan humanitarni koncert za pomoć u liječenju sugrađanke Dijane Trušček (24), kojoj je neophodna operacija srčanog zaliska kod liječnika u Clevelandu (SAD). Od prodanih ulaznica prikupljeno je 2500 kuna koji će doprinijeti dostizanju ukupno potrebnog iznosa od 235 tisuća kuna, od kojeg su građani i poduzeća do sada prikupili oko 155 tisuća.


Humanitarno su pred križevačkom publikom prvi nastupili elektro-pop trio Kimiko iz Zagreba, koji su u nešto manje od sat vremena predstavili svoje glazbene kreacije koje se, popraćene samplerima, kreću od sanjivih do snažno ritmičnih pjesama. Zatim su pozornicu ispunili deveteročlani Valungari, ska-punk sastav iz Sesveta, koji su sve do fajrunta publiku zabavljali komičnim izvedbama svojih pjesama, dio kojih se nalazi i na njihovom novom albumu "Šljuk" koji je pred izlaskom za izdavačku kuću Spona.


"Bendovi su nastupili bez ikakvih troškova i na tome im veliko hvala", istaknuo je voditelj Kluba kulture Admir Sinani. Izvršni direktor udruge K.V.A.R.K. Saša Lončarić izrazio je zahvalnost i za posebnu donaciju koju su jučer u Klubu kulture zaprimili od mještana sela Prkos i Dvorišče, koji su među suseljanima prikupili 500 kuna. Ukupan iznos bit će uplaćen na žiro-račun akcije 2360000-1000000013 u Zagrebačkoj banci, broj računa 3114451170.

Vezano

Komentari su zatvoreni.