Zanimljiva hrvatska čokoladna priča

Hedona // Čokolaterija

Čokolaterija Hedona iz Križevaca nije samo obična čokolaterija. Uz fantastične čokolade i praline koje izrađuju, njihova priča ima i društveno odgovornu notu. Naime, Hedonu je osnovala Udruga invalida Križevci 2013. godine i ono što je razlikuje od svih je da se radi o socijalnom poduzeću u kojem većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom.

“Poduzeće je usmjereno na društveno korisno dobro, tj. dobrobit za svakog zaposlenika i kontinuiranu mogućnost razvoja kako zaposlenika, tako i samog poduzeća. Sva ostvarena dobit reinvestira se u zaposlenike, u razvoj njihovih kompetencija i njihovog zadovoljstva, u otvaranje novih radnih mjesta i u sam tehnološki razvoj poduzeća kao i dopunu novih djelatnosti.” kako navodi tim čokolaterije Hedona.

hedona_807701S1_jutarnji_cokolaterija_udruga_invalida

No domaće slastice koje proizvode ono su što će vas ‘zakačiti’ za ovu čokolateriju. Tu je nekoliko vrsta čokolade – tamna sa 72% kakaa, mliječna, božanstveni miksevi u kojima se spajaju mliječna i tamna čokolada s posipom od sitno mljevenih lješnjaka i suhog voća te nekoliko vrsta pralina s ukusnim punjenjima (lješnjak, marcipan, jagoda). Novost u ponudi je i bijela čokolada te bijela čokolada posipana brusnicom i sjeckanim lješnjacima. Čokolade su dostupne na brojnim prodajnim mjestima, a mogu se naručiti i putem webshopa na stranici Hedona-chocolate.com. Ovakvim primamljivim personaliziranim znakom pažnje možete oduševiti svakog i pokloniti nešto s porukom, pogotovo u blagdansko doba koje uskoro stiže. (Journal)

Vezano
2 komentara
  1. Seka Grgurević piše:

    Moram pohvalit, čokolada je prekrasna, b r a v o

  2. kaja piše:

    Čestitke svima, stvarno slatki zalogajčići sa prekrasnom- poticajnom ambalažom. Kad nekom nosim dar, uvjek se odlučim za proizvode Hedone. Em su ukusni, a usput i suveniri za promoviranje našega Grada. Samo naprijed tako!

Komentari su zatvoreni.