‘Moskva’ i ‘Seven Mouldy Figs’ u subotu na ‘Culture Shocku’

Koncert-Moskva-i-7M-Figs-RGB-webRiječka “Moskva” i zagrebački “Seven Mouldy Figs” su rock-bendovi koji će u subotu 28. ožujka 2015. nastupiti u križevačkom Klubu kulture! Ova prava koncertna rock-poslastica u sklopu 11. Culture Shock Festivala za sve je posjetitelje besplatna, a vrata Kluba kulture otvaraju se u 21 sat. Dođite i provedite subotnji izlazak uz super bendove koji garantiraju odličnu i kulturnu rock večer!

Tamaru Dorčić (vokal), Ivana Ujevića (bubnjevi) i Krunu Kukuljana (bas) okupio je Vladimir Tomić (gitara) 2010. godine iz različitih riječkih grupa, gdje su stjecali iskustvo kroz desetak godina, i utemeljio Moskvu. Bend njeguje specifičan gitarski pop zvuk na tragu noise junaka My Bloody Valentine, Sonic Youth, kao i modernih psihodeličnih britanskih grupa poput Horrors, Placebo, Gossip, ili američkih utjecaja hard rocka, Black Keys. Nakon hvaljenog debi albuma „Poligraf“ iz 2012. godine, početkom ove godine objavili su i drugi album „LOVESEXDISTORTION“, u kojem su, osim studijskim, ogoljelim pristupom, napravili stilski odmak približivši se psihodeličnom, hard i kraut rocku.
Seven Mouldy Figs je alter-rock bend iz Zagreba sa dva EP-a i hrpom koncerata po regiji, a trenutno rade na prvom albumu koji je najavljen singlom “Sound 008”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.