Križevčani pokazali nadmoćnost u svim kategorijama

Najuspješniji su bili Križevčani koji su rezultatima na ovom turniru jasno dali do znanja da će vrlo brzo okosnicu seniorske momčadi činiti igrači ponikli u klupskoj školi nogometa

VIRJE – Nogometni klub Podravac organizirao je malonogometni turnir za pionire II. Podravac – Gratit kup, na kojem je nastupilo deset klubova – Podravac, Slaven Belupo, Križevci, đurđevački Graničar, molvarska Mladost, Kalinovac, Mladost iz Kloštra Podravskog, Ferdinandovac, Mladost iz Sigeca i Rovišće. Najuspješniji su bili Križevčani koji su rezultatima na ovom turniru jasno dali do znanja da će vrlo brzo okosnicu seniorske momčadi činiti igrači ponikli u klupskoj Školi nogometa.

Prvo mjesto kod uzrasta do osam godina osvojila je ekipa Križevaca, drugo Ferdinandovac, treće Slaven Belupo, najbolji strijelac s devet postignutih golova je Ivan Deglinek (Križevci), najbolji igrač Hrvoje Kudumija (Ferdinandovac), a najbolji vratar Tomislav Srbljinović (Križevci). Kod uzrasta do deset godina prvo mjesto pripalo je Križevcima, drugo Mladosti iz Kloštra Podravskog, treće Slaven Belupu, najbolji strijelac s devet zgoditaka je Josip Đurinić (Križevci), najbolji igrač Matija Bogdan (Križevci), a najbolji vratar Mateo Tihelka (Križevci).

Križevčani su izborili prvo mjesto i kod uzrasta do 12 godina, drugo je Rovišće, treća Mladost Sigetec, najbolji strijelac sa sedam pogodaka je Ivan Filić (Rovišće), najbolji igrač Marko Švagelj (Križevci), a najbolji vratar Renato Brtan (Podravac). Svoju nadmoćnost Križevčani su potvrdili i kod uzrasta do 14 godina, drugo mjesto pripalo je ekipi Podravac I, treće molvarskoj Mladosti, najbolji strijelac s devet golova je Antonio Grgić (Podravac I), najbolji igrač Miroslav Šklebar (Mladost Molve), a najbolji vratar Tomislav Embreuš (Podravac I).

U svim dobnim skupinama najbolje tri momčadi nagrađene su peharima i medaljama, a najbolji strijelci, igrači i vratari prigodnim statuama nogometaša koje je omogućila tvrtaka Gratit iz Virja, generalni sponzor turnira.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.