U P.O.I.N.T.-u će razgovarati ‘jednostavno jeftino’

Deset udruga iz cijele Hrvatske u okviru božićne akcije portala Donacije.info dobilo je poklone mobilnog operatera Tele2. Jedna od izabranih udruga, registriranih na www.donacije.info je i P.O.I.N.T. iz Križevaca, čiji su članovi ovih dana primili 20 mobitela marke BenqSiemens C-81 s uključenih 100 kuna na računu. Tele2 je, ističe se u priopćenju, mobitele dao "sudionicima društva koji skrbe za one najpotrebitije i najugroženije među nama."

Darovi će udruzi P.O.I.N.T. upravo dobro doći za dogovore oko dovršenja ovogodišnje humanitarne akcije FIVE4KIDS za djecu s posebnim potrebama, a povoljni uvjeti bla-blanja i drugih mobilnih usluga omogućit će im i jeftiniju komunikaciju za ostale aktivnosti, počev od godišnje izvještajne skupštine Udruge u siječnju iduće godine.

Donacija će uz to, složni su članovi udruge, ujedno i članovi redakcije portala Križevci.info, biti i pomoć u njihovom novinarskom radu obzirom da navedeni mobilni uređaji posjeduju kameru, diktafon i dodatnu memorijsku karticu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.