Krojačici Lidiji sreća skrojila auto

Samo dva sata nakon što je, gotovo u posljednji tren, kupila ulaznicu, Lidija Krušić iz Lipovčice postala je dobitnica automobila chevrolet aveo, glavne nagrade na 10. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije u Križevcima. Još je samo deset minuta nakon izvlačenja kupona s njenim imenom i organizatorovog obavještavanja mobitelom o nagradi doista trebalo da se sretna dobitnica pojavi na sajmenoj pozornici u hangaru vojarne, kako bi primila ključeve novog vozila.

27-godišnja Lidija je po zanimanju krojačica koja se u pet godina posjedovanja vozačke dozvole dosad služila starim očevim automobilom.

Sreću da svoje ime prišije kao vlasnica novog chevroleta metalik sive boje donijela joj je notarijušica Rajka Bajsić, koja je bila među sudionicima izvlačenja nagradne igre, kao završne spelancije ovogodišnjeg jubilarnog Sajma.

Među točno 4004 ubačenih kupona s plaćenih ulaznica, što je gotovo identično brojci lanjskoga, prvog ‘vojarnskog’ Sajma, bilo je nažalost i podosta onih bez upisanih osobnih podataka posjetitelja pa su takvi kuponi, iako izvučeni, komisijski poništeni.

Dodijeljene su ukupno 33 nagrade, odnosno osim auta i tri veće nagrade pokrovitelja još 29 poklon-paketa sajamskih izlagača. Dok je publika već napustila sajmeno poprište, Lidija je pozirala fotoreporterima pred svojim dobitkom. Auto će početi voziti sljedećih dana kad na nju budu prenesena sva prava vlasništva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.