Svi igraju doma za vikend

Svi križevački klubovi igraju doma za vikend i vjeruju da će, uz navijačku potporu, ostvariti nove pobjede u prvenstvenim natjecanjima. Sportsku vikendašku reviju otvorit će u subotu u 15:30 nogometaši Radnika Križevci, vodeće momčadi SuperSport 2. lige u ogledu s Kustošijom. Sraz dvije najefikasnije momčadi u prvenstvu, a Križevčani, usto, imaju najčvršću obranu. U momčadi zbog odrađivanja kartona neće biti Gogić i Orlović. Ne sumnjamo da će tribina Gradskog stadiona ponovno biti ispunjena do posljednjeg mjesta jer su navijači, doista, dvanaesti igrač Vodanovićeve momčadi koji se osvrnuo na predstojeći susret. “Očekujemo opet jednu tešku i zahtjevnu utakmicu protiv protivnika koji još nije odustao od borbe za viši rang. U zimskom prijelaznom roku doveli su nekoliko kvalitetnih pojačanja i dobro su ušli u nastavak sezone. Međutim, igramo doma pred našim navijačima i dat ćemo sve od sebe da dođemo do nova tri boda. Maksimalno ćemo se pripremiti za utakmicu. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i podrže Kraljeve sjevera“, rekao je trener Križevčana Mario Vodanović.

Rukometaši KTC-a u subotu u 18:30 dočekuju Karlovčane u 4. kolu Lige za ostanak u Paket24 Premijer ligi. Dosadašnja kola pokazala su da će se borba za ostanak voditi, očito, do samog kraja. Pobjeda na domaćem parketu je, gotovo, imperativ, a na rukometašima je da ponove izvedbe kao i u prethodnim utakmicama u „Modecu“ i bodovi će ostati u Križevcima.

Samo pobjeda dolazi u obzir, moramo pobijediti, doma nema gubljenja bodova. Sve bi, osim naše pobjede, bilo iznenađenje. Desno krilo Punčeca smo angažirali nakon ozljede Mirosavljevića, a postupno se oporavlja Ćurić. Nitko nije siguran za ostanak u premijerligaškom razredu. Svaka je utakmica itekako bitna, a napose pobjede na domaćem parketu“, naglasio je trener KTC-a Dalibor Sokač, a utakmicu je najavio i Matija Perajica. “Dolazi nam ekipa Karlovca, dosta mlada ekipa, ali koja je godinama na okupu i dobro se poznaju. Imaju neki svoj sistem od kojeg ne odustaju svih 60 minuta. Čvrsta, pokretljiva 3 2 1 obrana iz koje kreće njihova kontra i polukontra. Mi moramo odigrati onako kako mi to znamo u Križevcima i nadam se da onda neće biti problema. Pozivam što više ljudi da nas dođe podržati i da zajedno proslavimo vrijedna 2 boda.”-rekao je Perajica.

Najlakšu zadaću imat će, vjerojatno, košarkaši Radnika u nedjelju u 17 sati u završnom kolu 2. ML Sjever. Suparnik im je pretposljednja Labrada. Premda su naši košarkaši izgubili izglede za kvalifikacije za viši natjecateljski razred, zacijelo će se nastojati oprostiti od svojih pristalica atraktivnom košarkaškom izvedbom.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno