Punk-rock koncert sutra u Klubu kulture


Ljubitelji dobrih koncerata i odlične zabave, načulite uši. Po prvi puta u Križevce, u Klub kulture nam stiže fantastični osječki bend Grupa tvog života. Nakon mnoštva nastupa sa različitim underground i mainstream bendovima poput Hladnog piva, Atheist Rapa, Kud Idijota, Zabranjenog pušenja, stigao je trenutak da i Križevci vide ovu atraktivnu punk rock poslasticu. Njihovi britki tekstovi puni humora upogonjeni brzim melodičnim zvukom te fantastično zabavni nastupi uživo doprinijeli su stvaranju široke fan baze diljem Hrvatske, pa i šire.

Da postoji još bendova osim Belfast Fooda koji se oslanjaju na irsku tradicionalnu glazbu, dokazuje karlovački sastav Crom Dubh. Ovaj šesteročlani sastav osim standardne gitara-bas-bubanj postave sadrži violinu, akustičnu gitaru te frulicu karakterističnu za irsku glazbu (tin whistle) .Trenutno su u fazi snimanje demo CD-a, a nastupe uživo začine sa mnoštvom obrada bendova poput Dropkick Murhpysa, Flogging Mollya i ostalih narodnih irskih klasika odsviranih u punk rock ruhu.

Pripremite irokeze i obucite kožnjake, dame i gospodo. Iz obližnjeg Đurđevca stiže nam u Križevce, nitko drugi doli Zelena radost. Tročlani sastav sa ženskim članom posade na bubnjevima svira pank na tragu 80ih po uzoru na Chaos U.K, Total Chaos, Cockney Rejects i ine bendove. Njihov forte je upečatljiv scenski nastup koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa tako neće niti vas. Dvije trećine benda križevački su studenti VGU-a, stoga je red da ih ugostimo i na pozornici Kluba kulture.

Mješavinu svih formi panka kroz razglas puštati će KK resident Johnny Cage, a na repertoaru će biti udarničke pank himne.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.