TalijanSKA senzacija u Klubu kulture

Iz redova organizatora upravo je pristigla najsvježija obavijest oko Skaville festivala koji će se održati večeras u Klubu kulture. Naime, zbog bolesti pjevača, slovenska skupina 10balls spriječena je u dolasku na prvi međunarodni glazbeni ska festival u Križevcima.
Povodom tog nenadanog otkaza, organizatori su odlučili ukinuti pretprodajnu ulaznicu po 40 kuna te će se karta za koncert i danas prodavati po cijeni od 30 kuna.
Ovim putem pozivamo na razumijevanje zbog neočekivane situacije te još jednom pozivamo sve građane grada Križevaca i ostale zainteresirane da večeras posjete Klub kulture i ugodno se zabave uz ostale bendove.

Podsjećamo, program festivala počinje od 16 sati ispred Kluba kultura gdje će se na livadi uz ska/reggae zvukove koje će puštati dj johnny cage nastupiti križevački žongleri koji će pokazati svoje umijeće baratanja čunjevima, loptama i ostalim rekvizitima. U isto vrijeme, kuhati će se veganska hrana za posjetitelje koja će se besplatno dijeliti posjetiteljima. Dođite i ugodno se zabavite na zagrijavanju za cjelonoćno plesno ludilo koje će uslijediti.

Koncert počinje u 21 sat, a još ćemo jednom ponoviti izvođače koji dolaze:
– headlineri Skaville festivala – RedSka – nadolazeće zvijezde talijanske i europske ska scene, bend koji svira fantastično plesnu mješavinu ska , reggae, punk, rocksteady pa i dub ritmova.
Officer Down – riječki ska bend sa etno melodijama i violinom koja pruža sasvim novi prizvuk u njihov combat ska zvuk, 11 članova na pozornici proizvodi fantastičan zvuk koji vas naprosto tjera na ples

Kao specijalne gošće festivala dolaze Dissolutio, all girly bend iz Italije koji čine 4 žene sa svojim pop punk zvukom te egzotičnim talijanskim vokalom. Idealan bend za sve ljubitelje melodičnog punka na tragu pop ritmova.

Još jednom podsjećamo, pretprodaje nema, stoga će i danas cijena ulaznice biti 30 kuna što je uistinu najmanji mogući iznos za jedan od najvećih zvijezda talijanske ska scene koji će večeras prodrmati i rasplesati Klub kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.