Novac nije završio u noćnom trezoru

Na središnjem križevačkom trgu jučer oko 21.15 sati pred noćnim trezorom Fine orobljena je jedna djelatnica (1979.) križevačkog trgovačkog lanca KTC. Nju je zasad nepoznati razbojnik poprskao sprejem ‘nadražljivcem’, oborio je na tlo i ukrao torbicu s većim iznosom novca.
Da je riječ o većem novčanom iznosu potvrdio nam je i predsjednik uprave KTC-a Ivan Katavić, spomenuvši također da je tvrtka osigurana i za takve slučajeve. Napadnuta djelatnica nije zadobila ozbiljnije tjelesne ozljede.

Načelnik križevačke policijske postaje Abel Car priopćio nam je da je napadač bio mršav, visine oko 190 cm, neobrijan, odjeven u kraću crnu jaknu, traperice, na glavi imao crvenu ‘šiltericu’.

Nakon napada pješice je pobjegao u obližnju Frankopansku ulicu kamo je vrlo brzo u potragu krenula i policija. Zanimljivo je da je ovo kazneno djelo vidjelo više svjedoka, koji su smatrali da se radi o obračunu mladića i djevojke, zbog čega nisu reagirali. U dvije godine ovo je već drugi slučaj napada na djelatnice KTC-a, koje pri polaganju dnevnog utrška nažalost nemaju naoružanu zaštitnu pratnju, što je počinitelj i ovaj put znao iskoristiti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.