Evo tko će od poznatih izvođača nastupiti na Križevačkom velikom spravišču

Krizevacko_veliko_spravišče_večernji_programPRVE INFORMACIJE Najveću pozornost posjetitelja plijene glazbeni izvođači, a ove godine na glavnom gradskom trgu nastupit će kralj bevande Mladen Grdović, vrckasta Maja Šuput, TS Fijaker i Cure iz CEntra.

Turistička zajednica grada Križevaca objavila je prve informacije o skorašnjem 49. izdanju manifestacije Križevačko veliko spravišče koje se se održati od 10. do 12. lipnja 2016. godine.

Najveću pozornost posjetitelja plijene glazbeni izvođači, a ove godine na glavnom gradskom trgu nastupit će kralj bevande Mladen Grdović, vrckasta Maja Šuput, TS Fijaker i Cure iz CEntra.

Iako je do početka manifestacije manje od mjesec dana, na stranicama Spravišča još nema detaljnog programa, međutim najavljuju se koncerti i izložbe na nekoliko lokacija u gradu, sajam malih životinja, lunapark kod bazena i drugi programi.

Još uvijek je otvoren i javni natječaj za zakup javnih površina za sve koji žele obavljati ugostiteljsku i trgovačku djelatnost ili organizirati zabavne igre za vrijeme manifestacije. Tekst natječaja možete pogledati ovdje.

U znak sjećanja na legendu o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera, manifestacija je nazvana Križevačko veliko spravišče i već preko četiri desetljeća nastavlja tradiciju i njegovanje tradicionalnih običaja uz razvijanje bratstva i pajdašije među ljudima dobre volje.(ePodravina.hr)

Križevačko_veliko_spravišče_vatromet_Križevci

Vezano

Komentari su zatvoreni.