[FOTO/VIDEO] „kids from the sky” objavili novi singl – „Ulica 22”

Alternativni elektro-pop dvojac „kids from the sky” iz Križevaca objavili su sinoć na Youtubeu, a od ponoći i na svim streaming platformama novi singl pod nazivom „Ulica 22”.Prošlo je nešto više od šest mjeseci od objave posljednjeg singla „Znamo malo”, netom nakon kojeg su „kidsi” imali sjajan nastup na LIFT Music Festivalu u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture, a nešto kasnije i na Adventu u Šibeniku.

„kids from the sky” su Teo Golub i Robin Petić. Za novu stvar glazbu i tekst potpisuje Teo Golub, za miks i masteriranje bio je zadužen Filip Majdak, a video produkciju spota obavio je njihov stalni suradnik Dinko Šimac. Članovi benda posebne zahvale za realizaciju spota uputili su Jurici Đureku i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba.

Sredinom travnja „kids from the sky” gostovali su na dvosatnom Ril Tok Podcastu kod Matije Gečevića Khana, veterana hrvatskog hip-hopa i Velimira Crljića, hip-hopera iz Županje poznatijeg pod imenom Doktor Oga, a krajem travnja nastupili su na prvoj revijalnoj večeri Međunarodnog glazbenog festivala komornih sastava i orkestara Sonus u Križevcima.

Od nadolazećih koncerata trenutno su najavili nastupe na Malom festivalu u Petrinji 21. lipnja, na zagrebačkom Zmajevu 28. lipnja, 6. srpnja nastupaju u Parku Miljenka Smoje u mjestu Slatine na otoku Čiovu, 20. srpnja slijedi već tradicionalni nastup na Robin ljetnom kinu u Križevcima, a 27. srpnja rezerviran je za njihov nastup na Rocklive festivalu u Koprivnici.

Do kraja godine u planu im je pri izdavačkoj kući Aquarius Records objaviti album koji će, prema prvim informacijama, sadržavati barem osam autorskih pjesama, a osim na streaming platformama razmatraju mogućnosti izdavanja fizičkog nosača zvuka na CD-u ili vinilu. Do sada su 2019. godine izdali EP album „Flashlight” na engleskom jeziku te 2021. konceptualni album „Elementi” s četiri autorske pjesme na hrvatskom jeziku.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno