[FOTO] Križevčani u finalu

Nogometaši Radnika Križevci plasirali su se finale županijskog kupa u kojem će nakon završetka prvenstva igrati u Virju s Ferdinandovcem. Križevčani su danas na Gradskom stadionu u uzvratnoj utakmici polufinala pobijedili momčad Tehničara iz Cvetkovca 2:0, a prije dva tjedna nadjačali su istog suparnika 5:0 i s ukupnim rezultatom 7:0 izborili finalnu utakmicu u kojoj će, vjerujemo, obraniti naslov. Iznimno korektna utakmica s tek desetak sitnijih prekršaja.

Naši su, dakako, nastupili s kombiniranom postavom, kako bi se ključni igrači odmorili za subotnji važan ogled u prvenstvu u gostima kod Grobničana. Trebao je igrati i Katalenac koji je u prošlom prvenstvenom kolu u utakmici s Krkom u 2. ligi “zaradio” crveni karton i jednu utakmicu zabrane igranja u prvenstvu, ali se ta kazna ne odnosi na igranje u nižem rangu. Međutim, suspenzija nije, iz nama nepoznatih razloga, izbrisana, pa Katalenac nije igrao niti danas, a neće niti u prvenstvenoj utakmici s Grobničanom. Radnikovci su poveli u 44. minuti kada je Marko Stubičan udarcem iz daljine na krivoj nozi uhvatio vratara gostiju Lovrića. U 53. minuti Cvetkovčani su “zaboravili” na Mihalinca koji je ušao u njihov šesnaesterac i lagano pogodio za 2:0. U 78. minuti suparničku gredu zatresao je Orlović. U 80. minuti bilježimo sjajnu obranu Matea Tihelke, prava parada, ali i odličan šut pod gredu.

RADNIK KRIŽEVCI: M. Tihelka, Orlović, Lesjak (od 46. Mačković), Balen, M. Mladen (od 46. Žakić), Dunić (od 46. H. Mladen), Stubičan, Mihalinec (od 56. Jandrašec), Vukić, Gogić (od 46. Šabijan), L. Tihelka. Trener: Mario Vodanović.

TEHNIČAR: Lovrić, Vukonić, Lesjak (od 69. Balaško), Milek, Hudak, Štritar, Horvat, Dlesk, Radotović (od 69. D. Mesar), Belovari, Kranclbinder (od 87. Sović).Trener: Krunoslav Lovrek. Žuti kartoni: Vukonić (64 – prigovor), Radotović (68 – napucavanje lopte u prekidu igre).

Vezano

Komentari su zatvoreni.