Dan grada uz igre, tortu i nastupe vrtićanaca

Grad Križevci u srijedu, 24. travnja programom na Strossmayerovom trgu obilježava 772. rođendan grada i 272. obljetnicu ujedinjenja gornjeg i donjeg grada. Već od 8 sati počinje nagradni kviz u kojem će građani, ovisno o tome koliko znaju o Križevcima, moći osvojiti poklon križevačkih poduzetnika.
U 9 počinje predstavljanje mobilne aplikacije CityX – smart cities solutions koja nudi raznolike različite novosti, servisne informacije i komunikaciju s građanima u slučaju elementarnih nepogoda, i već se koristi nekoliko europskih zemalja.

Od 10 sati počinje zabavni program u kojem će nastupiti vrtićanci iz dječjih vrtića Križevci, Zraka sunca, Čarobna šuma i Sv. Josipa te učenici 1.d razreda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci. Za to vrijeme može se razgledati bibliobus Gradske knjižnice i izložba dječjih radova koje je pripremila tehnička grupa Osnovne škole „Vladimir Nazor“ s nastavnicom Sandrom Vurnek. Velika rođendanska torta rezat će se i dijeliti od 11 sati, a od 12:30 počinju Sportske igre mladih. U 15:15 označit će se start 27. Utrke ulicama grada KTC, dok je za 17:05 najavljena tradicionalna humanitarna utrka „Hodaj, trči, vozi za Maslačak“ u kojoj mogu sudjelovati svi građani.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno