[FOTO] Županijske nagrade Križevčanima – Davor Konfic, Đurđica Trbus, udruga P.O.I.N.T. i NK Radnik-Križevci

Križevačka udruga P.O.I.N.T. nagrađena je danas na svečanoj sjednici povodom Dana županije i njene 31. obljetnice u koprivničkoj dvorani Domoljub, za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije, a nagradu je od župana Darka Korena preuzeo Martin Topljak. Nagrađen je i Nogometni klub Radnik-Križevci za iznimna postignuća u protekloj godini, nagradu je primio Darko Jambreković, Davor Konfic dobio je zahvalnicu, a Đurđica Trbus plaketu župana.

Konfic je predsjednik Hrvatskog pjevačkog društva Kalnik i nagrađen je za uspjehe u radu i postignute rezultate na području njegovanja folklora i očuvanja kulturne baštine, posebno očuvanja zborskog pjevanja te uspješnog zborskog nastupanja. Predsjednici županijskog Društva Crvenog križa Đurđici Trbus uručena je plaketa župana za promicanje ugleda kao i za unapređivanje kvalitete življenja na području Koprivničko-križevačke županije.

Udruga P.O.I.N.T. slavi dvadeset godina i nagrađena je za provedbu raznih izvaninstitucionalnih obrazovnih programa, organizaciju kulturnih događaja, humanitarnih akcija, kreiranje internetskog portala Križevci.info, izdavanje publikacija, poticanje volonterizma kod mladih te za uspješnu provedbu projekata financiranih sredstvima Europske unije. NK Radnik-Križevci nagrađen je za iznimno postignuće u protekloj godini kad je osvojio naslov prvaka u Trećoj nogometnoj ligi Sjever, nagradu za fair play momčad lige, te se plasirao u viši rang natjecanja – SuperSport Drugu nogometnu ligu, kao i u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa. 

Nagradu za životno djelo dobila je Terezija Salajpal iz Koprivnice, nagradu za promicanje ljudskih prava „Mara Matočec“ Nevenka Fuchs iz Đurđevca, a nagradu za promicanje inovatorstva „Marcel Kiepach“ Davor Jendrašić iz Đurđevca. Zahvalnice su još dobili Nogometni klub „Graničar“ Legrad, Glumišna družina Virje, Robert Vulić i Marija Posavec iz Koprivnice, a plakete Ivan Petak iz Legrada i Željko Kožarić iz Đurđevca. Za iznimno postignuće nagrađena je i tvrtka Bistra iz Đurđevca. Uime svih nagrađenih zahvalila je Terezija Salajpal.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno