U subotu je lopta u središtu križevačke sportske javnosti

Subota će biti pravi sportski praznik za sve ljubitelje loptačkih sportova. Sportsku subotu otvorit će u 15 sati na Gradskom stadionu popularni Kraljevi sjevera, nogometaši Radnika Križevci, u 16. kolu SuperSport 2. lige u srazu s Bjelovarčanima. Križevčani su vodeći na ljestvici s 30 bodova, Bjelovarčani jedanaesti sa 16 bodova. Vodanovićeva momčad s puno novih igrača u odnosu na jesen koji će se u subotu predstaviti svojim vjernim navijačima, a pobjeda nad starim znancima iz susjedstva bila bi itekako poticajna za domaćine.

Košarkaši Radnika u 16 sati igraju doma 20. kolo 2. ML Sjever s Koprivnicom. Očekuje se lagano odrađivanje domaće zadaće s obzirom na ogromnu razliku u vrsnoći oba sastava. Radnik je drugi na na ljestvici s omjerom 17/2, Koprivničanci posljednji s tek jednom pobjedom i čak 18 poraza u prvenstvu. Važna će biti utakmica rukometaša KTC-a u 18.30 s Moslavinom u 2. kolu Lige za ostanak u Paket24 Premijer ligi. KTC je trenutačno treći s 11 bodova, Moslavina deveta sa 7. Pobjede na domaćem parketu osiguravaju ostanak u elitnom razredu. Utakmicu najavljuje Marko Jurakić.

U drugom kolu dočekujemo Moslavinu koja će, sigurno, tražiti bodove i mislim da je pred nama jedna od najvažnijih utakmica ove sezone. Ekipa koja je ostala na okupu i pojačala se s dva bivša igrača Nexea, Markušićem i Jurićem, odličnim igračima s europskim iskustvom. Tu je, također, i povratnik Vozab, još jedan iskusni igrač u rotaciji. Pred nama je utakmica u kojoj moramo odigrati 60 minuta na visokoj razini i pokazati zube od prve minute. Dođite i podržite nas u subotu a na nama je da odigramo najbolje što znamo i, vjerujem, osvojimo dva boda koja nam osiguravaju mjesto pri vrhu tablice”, poručio je Jurakić koji je nedavno primio priznanje za najboljeg rukometaša Koprivničko-križevačke županije u prošloj godini.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.