Udruga P.O.I.N.T. zapošljava koordinatora/icu za operacije

S početkom nove kalendarske godine iz križevačke udruge P.O.I.N.T. najavili su nove aktivnosti i izazove, nova izdanja njihovih dugogodišnjih festivala i projekata te razvoj potpuno novih koncepata i ideja Udruge. Zbog toga žele zaposliti jednu osobu na radnom mjestu koordinatora/ice za operacije, koja će im pomoći u daljnjem radu.

Traže nekog tko će se baviti uredskom administracijom i voditi dokumentaciju u digitalnom i papirnatom obliku (obrada i pohrana računa, ugovora, prijava na aktivnosti i slično), komunicirati s knjigovodstvom, izdavati račune i pripremati autorske ugovore, voditi evidenciju volonterskog rada te se koordinirati s voditeljima projekata Udruge i pružati administrativnu i provedbenu potporu u njihovoj realizaciji.

Ono što nude je ugovor na određeno, puno radno vrijeme (12 mjeseci, s mogućnošću produljenja do 36 mjeseci), uz probni rok od 3 mjeseca, fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost hibridnog rada – po dogovoru i ovisno o trenutnim obavezama, službeno prijenosno računalo, rad u moderno opremljenim prostorima Kozmološkog centra u Križevcima, pokrivanje putnih troškova, uvodnu edukaciju i podršku, kao i mogućnost dodatne edukacije.

Za idealnog kandidata ili kandidatkinju smatraju osobu koja ima VŠS ili VSS po mogućnosti iz društvenih područja, ili radno iskustvo na istim/sličnim poslovima, dobro poznaje pravne tekstove i nazive, informatički je i financijski pismena, organizirana i sistematična, dobro poznaje engleski jezik u govoru i pismu, želi pomoći u popularizaciji projektnih aktivnosti Udruge te razvoju lokalnog civilnog društva te je generalno zainteresirana za teme o poslovanju organizacija civilnog društva.

Udruga P.O.I.N.T. koja provodi projekte iz područja kulture, obrazovanja, medija i STEM-a te organizira interaktivne događaje za lokalnu zajednicu. 2020. godine Udruga je pokrenula Kozmološki centar (u sklopu kojeg je 2023. otvorena i Zvjezdarnica), prostor okupljanja za sve koji žele učiti o prirodi i tehnologijama, na čemu surađuje s brojnim stručnjacima i javnim osobama. Neki od njihovih prepoznatljivih programa i projekata su i Five4Kids, Culture Shock Festival, Pinklecfest, portal Križevci.info, Sajam studija, Pub InKVIZicija i drugi.

Prijavu za posao i CV treba poslati e-poštom na kontakt@udruga-point.hr s naslovom “Prijava za radno mjesto Koordinatora za operacije – IME PREZIME”. Natječaj traje do 11. siječnja 2024 ili do popunjenja radnog mjesta.

Sve informacije moguće je pronaći i na web sjedištu Udruge.

Udruga P.O.I.N.T. Križevci korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.