Više od 300 križevačkih učenika sudjelovalo na državnim i međunarodnim natjecanjima

Povodom Dječjeg tjedna gradonačelnik Mario Rajn jučer je u Velikoj dvorani Hrvatskog doma čestitao svim križevačkim učenicima, a ima ih čak više od tristo, koji su u ovoj godini sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima. Na prijemu su bila djeca iz Atletskog kluba Križevci, Boksačkog kluba Ronin, Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, DVD-a Đurđic, Filip i Ivan Martić, učenici Glazbene škole Alberta Štrige Križevci, Karate kluba KTC, Košarkaškog kluba Radnik-Križevci, Križevačke mažoretkinje, ekipa M. Livada, Marko Jelušić, Motociklistički klub Križevci, Osnovna škola Ljudevita Modeca, Osnovna škola „Vladimir Nazor“, Plesni centar Ritam, Plesni studio Mali i veliki, Srednja gospodarska škola Križevci, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci, Stolnoteniski klub Križevci, Streljački klub Križevci 1252, Šahovski klub Križevci te Učenički dom Križevci zajedno s mentorima, trenerima i ravnateljima.


Kada govorimo o uspjehu i vještinama, često prelazimo preko činjenice da se iza toga kriju mukotrpni sati vježbe, ulaganja truda i odricanja. Na današnji dan obilježavamo i Svjetski dan učitelja. Budite sigurni da su vas vaši učitelji i mentori itekako vješto pratili, utkavši u vas sva svoja znanja, sva svoja iskustva, nastojeći da naša društvena zajednica prosperira u vašem radu. Kada pogledate iza sebe, sjetite se svih onih kišnih dana kada vam se i nije išlo na trening, sjetite se i onih trenutaka kada možda rezultati nisu bili onakvi kakvim ste ih zamišljali. Danas ste nagrađeni i danas slavimo vaše uspjehe“, poručio je gradonačelnik učenicima, a pozdravila ih je i dječja gradonačelnica Maria Kranjec.

“Od srca čestitam svima koji su ostvarili ovaj veliki uspjeh te se nadam da će se niz pobjeda i uspjeha nastaviti i dalje“, poručila je Maria.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.