Prvi korak do nove karijere

Pučko otvoreno učilište Križevci 27. listopada započinje s novim programom obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje. Mogu ga pohađati sve osobe koje imaju minimalno završenu četverogodišnju srednju školu. Ukupno traje 225 sati, od toga 77 sati vođeni proces učenja i poučavanja (teorija), 84 sata učenje temeljeno na radu (praksa) i 64 sata samostalne aktivnosti polaznika (dodatni zadaci). Završetkom programa polazniku se izdaje javna isprava – uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.   

internetski marketing i brendiranje – 1

Cijena programa je 600 eura, ali za sufinanciranje je moguće iskoristiti vaučer HZZ-a te je u tom slučaju potrebno doplatiti samo 55,17 eura. Zahtjev za vaučerom podnosi se isključivo online, putem web stranice https://vauceri.hzz.hr/, prijavom preko bilo koje e-Građani vjerodajnice. Mogu ga iskoristi sve zaposlene i nezaposlene osobe, koje nisu u sustavu redovnog odgoja i obrazovanja, visokog obrazovanja i znanosti ili korisnici mirovine.

Radi poštivanja procedure odobravanja vaučera, savjetujemo sve zainteresirane da s podnošenjem zahtjeva krenu što prije (bar 15 dana prije početka programa) kako bi bili sigurni da će se zahtjev odobriti. Osim financiranja putem vaučera, za plaćanje punog iznosa jednokratno odobrava se 10 posto popusta, a dostupno je i plaćanje do 6 rata“, objašnjavaju iz POU Križevci.   

Program će voditi mag.oec. Ivanom Vrhovskim, direktor marketinške agencije s bogatim iskustvom i brojnim uspješnim suradnjama. Obrađivat će se korisne i popularne teme, a polaznici će nova znanja i vještine usvajati uz najbolje primjere iz prakse, kvizove, domaće zadaće, rad na projektu po vlastitom odabiru i dobru atmosferu na predavanjima. Nakon završenog programa i stjecanja formalne kvalifikacije, polaznici će biti osposobljeni za samostalno pokretanje (digitalne) marketinške kampanje za svoj projekt ili projekt nekog drugog naručitelja.  

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.