Večeras predavanje Matije Preleca o umjetnoj inteligenciji

IT Community User Group Križevci najavljuje za danas, 6. svibnja 2023. u 17:30 sati predavanje “GPT-4: Razotkrivanje umjetne inteligencije – API, ChatGPT, promptovi i najbolje prakse”, koje će održati Matija Prelec, u dvorani na 1. katu Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, Trg Franje Tuđmana.

U ovom interaktivnom predavanju, istražit će osnovne komponente GPT-4 tehnologije, uključujući njegov API, ChatGPT sustav, umijeće kreiranja učinkovitih promptova i kako najbolje iskoristiti ovaj moćan alat. Također će raspravljati o etičkim pitanjima, ograničenjima modela i stvarima na koje treba paziti prilikom korištenja GPT-4 u različitim primjenama. “Pridružite nam se na ovom edukativnom putovanju kako bismo zajedno otkrili budućnost umjetne inteligencije“, pozivaju organizatori.

Matija Prelec je u developerskim vodama preko 20 godina. Bavio se svim razinama razvoja softvera. Trenutno se zabavlja s .net i sličnim platformama. U slobodno vrijeme je gejmer, čita i generalno se bavi hedonizmom. Sastanak grupe održat će se uživo i biti dostupan online putem platforme Microsoft Teams.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.