Zvonimir Mesić i Sandro Novosel istrčali maratonsku i četvrtmaratonsku utrku

Veterani AK Križevci i Škole trčanja Križevci, Zvonimir Mesić i Sandro Novosel na subotnjem su Grawe noćnom maratonu otrčali maratonsku i četvrtmaratonsku utrku.

Mesić je stazu duljine 42195 m, oko jezera Bundek i na Savskom nasipu prešao u vremenu 4 sata 30 minuta i 7 sekundi, zauzevši 29. mjesto među 39 sudionika koji su završili utrku, dok je Novosel stazu u duljini 10550 m istrčao za 49 minuta i 15 sekundi, što je bilo dovoljno za 17. mjesto u konkurenciji 264 osobe koje su stigle na cilj.

Grawe noćni maraton sedmu se godinu zaredom u organizaciji Atletskog kluba Sljeme iz Zagreba zbivao na području parka Bundek i nasipa oko Save, popularnih mjesta za trčanje i rekreacijske aktivnosti. Ove godine se zbog epidemiološke situacije utrka odvijala na način kakav zahtijevaju epidemiološke mjere pa su sudionici morali startati s maskama na licu, međusobno udaljeni metar i pol, u grupama od po 40 osoba s odmakom od 5 minuta između grupa te bez zadržavanja na cilju, no unatoč tome organizacija i provedba utrke funkcionirala je besprijekorno.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.