U subotu od Križevaca do Čabraja 1. Robin biciklijada

U subotu, 23. rujna, sa startom u Križevcima i ciljem na jezeru Čabraji održat će se prva Robin biciklijada! Biciklistička ruta bit će dugačka 11 kilometara, okupljanje će biti od 9:00 do 10:00 sati na Strossmayerovom trgu u Križevcima odakle će biciklijada i startati u 10:00 sati. Prije samog starta, svim biciklistima će biti podijeljene majice. Također, sudionicima će biti osiguran i “Robin doručak” s ukusnim pekarskim proizvodima iz Robin pekare uz energetska pića i vodu.

Dolazak na jezero Čabraji predviđen je oko 11:15 sati. Organizirani polazak i povratak će zbog sigurnosnih razloga biti pod pratnjom policije i Križevačke udruge biciklista. Također, svi sudionici tijekom vožnje obavezno moraju imati kacigu, a djeca mogu sudjelovati isključivo u pratnji roditelja ili punoljetnih osoba. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca.

Na Čabrajima će biciklisti moći odmoriti i predahnuti uz besplatnu hranu i piće te će imati slobodno vrijeme za šetnju i druženje. Zajednica sportskih udruga grada Križevaca i Udruga kineziologa Križevci pobrinut će se za animaciju djece, a svoj rad će prisutnima predstaviti i Križevačka udruga biciklista. Također, instruktori HAK-a pripremit će poligon za sigurnu i spretnu vožnju. Povratak prema Križevcima bit će između 13:30 i 14:30 sati.

Organizatori napominju da oni biciklisti koji osjećaju da su u boljoj fizičkoj kondiciji mogu odabrati dulju, tzv. “pro rutu” (16,72 km) s većim visinskim usponom, a koja će biti u pratnji Križevačke udruge biciklista. Organizatori Robin biciklijade su Robin trgovine, Križevačka udruga biciklista, Grad Križevci i Zajednica sportskih udruga grada Križevaca koji ovim putem pozivaju sve Križevčane i goste grada, njihove obitelji i prijatelje da se pridruže ovom sportsko-rekreativnom događaju i uživaju u vožnji predivnim prigorskim krajem.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.