Priprema se jesenski sajam – osigurajte besplatni štand

Sredinom rujna Križevci će i ove godine prirediti dobrodošlicu najšarenijem godišnjem dobu sajmom “Pozdrav jeseni” koji Turističke zajednica i Grad Križevci najavljuju za subotu 23. rujna. Pozivaju sve zainteresirane pravne, fizičke osobe i
udruge registrirane za obavljanje prodaje ukrasnih i umjetničkih predmeta, nakita, igračaka i suvenira, da dostave prijave za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih rukotvorina na sajmu na Nemčićevom trgu. Štandove osigurava organizator, no njihov broj je ograničen.


Zainteresirani izlagači trebaju dostaviti zahtjev za sudjelovanje na sajmu na e-mail tz@krizevci.hr do zaključno 20. rujna 2023. godine do 15 sati. Prijava se smatra valjanom uz dostavu popunjenog obrasca koji se nalazi na gradskoj stranici , a treba dostaviti i kopiju rješenja o upisu u sudski registar za pravne osobe ili kopiju odobrenja za obavljanje djelatnosti (obrtnica) za osobe koje imaju otvoren obrt. Štandovi će se popunjavati redom po zaprimljenim prijavama, a odluka o izboru izlagača objavit će se na službenim stranicama Grada Križevaca www.krizevci.hr i Turističke zajednice Grada Križevaca www.visitkrizevci.hr. Sve informacije u vezi ovog Poziva mogu se dobiti u Turističkoj zajednici Grada Križevaca te na telefon 048 681 199 ili na e-mail tz@krizevci.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.