Razvoj ruralnog turizma – tema ovogodišnjeg Obrtničkog sajma

Organizacijski odbor 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije odlučio je da će ovogodišnja tema biti razvoj ruralnog turizma na našem području, navodi se u priopćenju koje su gradske službe poslale nakon današnje sjednice u Gradskoj upravi. Partner sajma bit će Virovitičko-podravska županija, a direktor je i ove godine Božo Barać. Otvoren je i poziv za izlagače pa se oni koji žele sudjelovati na sajmu mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na broj 048 623 408 ili e-mailom ogs.krizevci@gmail.com.


Na sjednici se razgovaralo o programu sajma, a pored onih tradicionalnih programa, kao što su proslava Martinja po Križevačkim štatutima, modna revija i revija frizura te izložba malih životinja, u pripremi su i ostali programi koji će se povezati s temom sajma“, najavljuju organizatori.

Sajam će se održati od 10. do 12. studenoga, organizira ga Koprivničko-križevačka županija uz Grad Križevce, Hrvatsku gospodarsku komoru Županijske komore Koprivnica, Obrtničku komoru županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalnu razvojnu agenciju te gradsku i županijsku Turističku zajednicu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.