Anthony Pavlović: Čekaju nas teške utakmice, ali dat ćemo sve jer znamo što nosi pobjeda

Slavonija Požega suparnik je Radniku Križevci u nogometnom „obračunu“ u kvalifikacijama za 2. NL. Prva utakmica je u nedjelju, 11. lipnja, u 17:30 na stadionu u Velikoj kod Požege, uzvratna 17. lipnja na Gradskom stadionu u Križevcima. Kraljevi „Sjevera“ protiv kraljeva „Istoka“, nadmetanje i najboljih strijelaca područnih trećeligaških prvenstva, Mihaela Mladena u 3. NL Sjever sa sedamnaest pogodaka i Mateja Martinovića u 3. NL Istok s dvadeset pogodaka.

Križevčani su se s prvom sportskom krunom okrunili u subotu u prvenstvu, drugu, s puno razloga, očekuju u srijedu u županijskom kupu, a treća bi bila plasman u 2. NL (treći razred hrvatskog ligaškog natjecanja) za klupsko povijesno pamćenje. Trener Anthony Pavlović osvrnuo se na predstojeće utakmice s Požežanima.

Očekuju nas dvije utakmice od kojih je prva u gostima, a druga na našem Gradskom stadionu. Mislim da smo dobili vrlo dobrog protivnika koji je, također, prvak i koji je u posljednjem kolu prvenstva osvojio prvo mjesto nad direktnim konkurentom na njihovom terenu, tako da su sigurno puni samopouzdanja. Čekaju nas dvije teške utakmice, ali mi smo spremni dati sve od sebe jer znamo što nam to donosi. Moj pomoćnik Davor Cigler, igrači i ja smo spremni nastaviti s dobrim igrama i u ovom izazovu pružiti svoj maksimum“, rekao je Pavlović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.