Križevački matematičari uspješni na županijskom natjecanju

Čak sedamnaest učenika križevačkih osnovnih škola i Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga sudjelovalo je prošli tjedan na županijskom natjecanju iz matematike, kojem je domaćin bila OŠ Kloštar Podravski. Iz cijele županije natjecalo se više od sedamdeset učenika, a desetero Križevčana osvojilo je neko od prva tri mjesta.

Iz Osnovne škole Ljudevita Modeca na županijsku je razinu natjecanja pozvano troje učenika i svi su se u svojim kategorijama plasirali među troje najboljih. Jakov Sokolić iz 4.c osvojio je drugo mjesto, Luka Novosel Glavočević iz 6.c treće, a Vedrana Podravec iz 8.d drugo mjesto. Njihovi mentori su Gordana Podravec, Goran Ljajić i Sandra Maurović.

Iz osnovne škole “Vladimir Nazor” učenica Sara Radiček iz 5. razreda osvojila je osmo, a Lana Niemčić iz 7. razreda sedmo mjesto. Njihova mentorica je učiteljica Nataliji Radotović-Maksić.

Izvrstan uspjeh postigli su i gimnazijalci koji su osvojili tri prva i četiri druga mjesta. Prvi su su bili Mate Babić u kategoriji 2A, Paola Tukša u kategoriji 3A i u kategoriji 4B Andrej Pavić, dok su četiri druga mjesta zaslužili Filip Mikinac i Mateo Lugomer u kategoriji 2A, Leon Pukec u kategoriji 3A i Gabriela Antolković u kategoriji 4A. Natjecali su se još i Filip Šaban, Tin Jembrek, Ivan Vujčetić (1. razred), Martin Bračun (2. razred) i Saša Zenta (3. razred). Mentori učenicima su profesorica Sabina H-Omerović i profesor Darko Jembrek.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.