Knjižnica ženama daruje godišnje članstvo i susret s Agatama

U povodu Međunarodnog dana žena Gradska knjižnica Franjo Marković časti djevojčice, djevojke, žene svih dobi godišnjom članarinom. Sve nove članice mogu se besplatno učlaniti u srijedu 8. ožujka, a one koje već posuđuju u Gradskoj knjižnici sutra mogu besplatno obnoviti članstvo. Maloljetne osobe moraju doći u pratnji roditelja ili skrbnika. 

Uz mogućnost učlanjenja osobnim dolaskom, na mrežnoj stranici knjižnice bit će dostupan i online obrazac putem kojega će se moći učlaniti. Poveznica na obrazac bit će aktivna 8. ožujka od 00:01 do 23:59 sati na mrežnoj stranici knjižnice.

Obilježavanju Međunarodnog dana žena pridružile su se i članice Kluba Agata koje u suradnji s Gradskom knjižnicom pozivaju na susret i druženje pod nazivom Zagrljaj sreće. U srijedu 8. ožujka s početkom u 19 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice “Agate” će recitirati stihove, predstaviti djelatnosti Kluba kao i slikovnicu Zagrljaj sreće, što je jedan od rezultata aktivnosti i suradnje Kluba i škole. Program će upotpuniti Klara Prosenečki, polaznica Glazbene škole Alberta Štrige Križevci. 

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.