Za vikend u kino

Večeras od 20 sati u Kinu Križevci se prikazuje romantična komedija Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje, dugo je iščekivani nastavak koji prati četiri najbolje prijateljice koje odlaze u Italiju na zabavno djevojačko putovanje koje nikad nisu imale. Kad stvari izmaknu kontroli i otkriju se tajne, njihov se opušteni odmor pretvara u avanturu koja se događa jednom u životu. Novi film se nastavlja tamo gdje je prvi stao. U prvom nastavku grupi starijih dama u književnom klubu svijet se okrenuo naglavačke kad su počele čitati skandaloznu senzaciju Pedeset nijansi sive. Glume Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Andy Garcia, Craig T. Nelson.

Crtić Drevna mišologija na rasporedu je u subotu od 17 sati. Na daleki put u drevnu Grčku vodi nas mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

U večernjem terminu od 20 sati u subotu prikazuje se francuska komedija Nevin. Kada Abel sazna da se njegova 60-godišnja majka Sylvie namjerava udati za muškarca koji se nalazi u zatvoru, potpuno izgubi živce. Uz pomoć svoje najbolje prijateljice Clémence, Abel će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi zaštitio svoju majku. Ali upoznavanje Michela, njegovog novog očuha, moglo bi mu ponuditi jednu potpuno novu perspektivu o kojoj do tada nije niti razmišljao. Nagrade i nominacije: 11 nominacija za prestižnu nagradu Cesar; dobitnik 2 nagrade – za najbolju sporednu glumicu i najbolji originalni scenarij.

U nedjelju u 16 sati na repertoaru je veliko finale popularne Marvelove franšiže Čuvari galaksije: Volume 3. U novoj uzbudljivoj priči omiljena grupa neprilagođenih izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji još uvijek tuguje zbog gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od svojih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo. Ovaj posljednji film u trilogiji Jamesa Gunna pun je iznenađenja i držat će publiku neprestano u napetosti.

Vezano

Komentari su zatvoreni.