U četvrtom kolu Križevačke kros lige trk oko jezera

Organizatori Križevačke kros lige napokon su otkrili lokaciju staze na kojoj će se u subotu 11. veljače trčati četvrto kolo. Od zahtjevnog terena nisu odustali ni ovaj put pa će trkači i nordijske hodačice tri puta obilaziti jezero Čabraji, doduše barem nema većih uspona (ako ne računamo eventualno preskakanje debla koje su pregrizli četveronožni glodavci). Natjecateljima je staza već poznata jer su po njoj trčali i prošle godine, no ove godine organizatori su odlučili malo otežati dodavanjem još jednog kruga pa je ukupna duljina dionice oko 6 km.

Sastanak su zakazali kod vagona u šumarku uz jezero gdje će od 8:30 do 9:30 dijeliti startne brojeve. Nordijske hodačice i u ovom će kolu probiti led i startati prve u 9:30, dok će trkači i trkačice kruženje oko jezera početi u 10 sati. Najbrži će i ovaj put na postolje, rezultati svih natjecatelja ući će u službeni poredak, a svi startni brojevi sudjelovat će u tomboli.

Prijave za četvrto kolo otvorene su do petka 10. veljače putem obrasca:  https://forms.gle/GNHzaMk4pmHavXDi9. Startnina iznosi 5,30 eura po kolu i uplaćuje se isključivo na žiro račun atletskog kluba Križevci (IBAN: HR8923600001101515442). 

Križevačku kros ligu pokrenuli su trkački entuzijasti okupljeni oko Škole trčanja AK Križevci, a ove godine podržali su ih sponzori koji se u svakom kolu pobrinu za okrijepu i nagrade za natjecatelje: Križevačko Craft Beer, KTC, Trgo-Agencija, Black Sheep Paintball Shop, Dječji svijet, SIM Servis, Vina Bužić, mesnica Stručić, pekara Zlatni Klas i Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije.

Vezano

Komentari su zatvoreni.