Uskoro kraj besplatnom parkiranju, KPC raspisao natječaj i traži dva kontrolora naplate

Križevčani već neko vrijeme uživaju u besplatnom parkiranju diljem grada, no i taj luksuz uskoro će ponovno morati plaćati. Gradonačelnik Mario Rajn nedavno je izjavio kako se s naplatom kreće najkasnije sredinom veljače, a sukladno Odluci o povjeravanju obavljanja komunalnih djelatnosti, pružanje usluga parkiranja na uređenim javnim površinama i upravljanje sustavom javnih bicikala povjereno je Križevačkom poduzetničkom centru.

Ova gradska tvrtka upravljat će uređenim javnim parkiralištima, održavati ih, kao i obavljati naplatu i kontrolu naplate te nadzor i premještanje parkiranih vozila na površinama javne namjene u skladu s posebnim propisima. Shodno tome, KPC je raspisao natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme, kojim traže dva kontrolora naplate parkiranja.

Natječaj je otvoren do sutra, a opis radnog mjesta, kao i uvjete koji se traže od kandidata, možete pročitati na sljedećoj poveznici:

>>> Javni natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme – Kontrolor naplate parkiranja

Podsjetimo, parkirališna mjesta dijelit će se u četiri zone, a u nastavku donosimo pregled parkirališnih mjesta po zonama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.