Treće kolo Križevačke kros lige na Zorkovom terenu

Za treće kolo Križevačke kros lige u subotu 28. siječnja organizatori su odabrali zanimljivu rutu na kojoj se i naš legendarni Branko Zorko pripremao za velika natjecanja. Riječ je o dionici Potočec-Brezje, stazi s nešto manje od 6 km ukupne duljine i sa 100 m uspona. Većim dijelom trči se po cesti, uz nešto malo makadama. Okupljanje natjecatelja i preuzimanje startnih brojeva je od 8:30 do 9:30 ispred prostorija Atletskog kluba na gradskom stadionu. Nordijski hodači startaju u 9:30, a trkači u 10 sati.

Trkači i nordijski hodači uspješno su prije dva tjedna odradili drugo kolo na zahtjevnoj stazi u Ratarskoj šumi. Najbrži su bili Ognjen Mergon, Ivan Višak i Željko Dubravec, u ženskoj konkurenciji najbolje su bile Dragana Osman Ivanović, Marijana Švagelj i Sanja Jurmanović, dok su u konkurenciji nordijskih hodačica slavile Melita Brunović-Čondić, Tamara Pap i Andreja Bogdan. Vrijeme je naše rekreativce dosad dobro služilo i osim blata u drugom kolu, uvjeti su bili idealni. Prognoza je i za ovo kolo za sad povoljna – hladnije, s temperaturom oko nule i suho.

Prijave za treće kolo otvorene su do petka 27. siječnja putem obrasca:  https://forms.gle/GNHzaMk4pmHavXDi9. Startnina iznosi 5,30 eura po kolu i uplaćuje se isključivo na žiro račun atletskog kluba Križevci (IBAN: HR8923600001101515442). Cijena pokriva organizaciju natjecanja, startni broj kojim se sudjeluje u tomboli, mjerenje vremena, obradu i evidenciju rezultata, svlačionice, fotografa i okrjepu nakon svakog kola. Po završetku svakog kola brojevi se vraćaju, a natjecatelji ulaze u službeni poredak.

Križevačku kros ligu pokrenuli su trkački entuzijasti okupljeni oko Škole trčanja AK Križevci, a ove godine podržali su ih sponzori Križevačko Craft Beer, KTC, Trgo-Agencija, Black Sheep Paintball Shop, Dječji svijet, SIM Servis, Vina Bužić, mesnica Stručić i Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije.

Vezano

Komentari su zatvoreni.