Objavljen je Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Križevaca koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Objavljen je Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Križevaca koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u ak. god. 2021./2022.

Odluku o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Križevaca koji se obrazuju za deficitarna zanimanja možete pročitati ovdje: Odluka o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Križevaca koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Grad Križevci putem Povjerenstva za stipendiranje studenata s područja Grada Križevaca raspisuje Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Križevaca koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u akademskoj godini 2021./2022. (dalje u tekstu: Javni natječaj).

Natječajni rok za zaprimanje prijava je 19. listopada 2021. godine. Tekst Javnog natječaja i potrebne obrasce kao priloge donosimo u nastavku:

Javni natječaj za dodjelu stipendija_deficitarna_Grad KŽ_2021-2022

Prilog I_OBRAZAC PRIJAVE na Javni natječaj_stipendije_deficitar_2021-2022

Prilog II_Pisana izjava o broju članova kućanstva_za stipendije_deficitar_2021-2022

Prilog III_Pisana izjava o nekorištenju druge stipendije_deficitar_2021-2022

Vezano

Komentari su zatvoreni.