[FOTO] Svjetsko rukometno prvenstvo: Hrvatska uvjerljivo protiv SAD-a

U večeras odigranom susretu 2. kola skupine G Svjetskog prvenstva u rukometu, reprezentativci Hrvatske su u švedskom Jonkopingu pobijedili Sjedinjene Američke Države s 40-22 (20-10) osvojivši prve bodove u skupini, nakon prekjučerašnjeg teškog poraza od Egipta.

S još jednim foto-slijedom iz Husqvarna Gardena i ovaj nam se put javio urednik portala Križevci.info Ivan Mušlek, koji se u Švedskoj nalazi u ulozi navijača i turista:

– Dojmovi su puno bolji nego na prvoj utakmici, navijanje je bilo puno skladnije, svi su hrvatski navijači bili dominantno grupirani na istoj tribini. Igralo se protiv poluamaterske ekipe pa je i rezultat takav, nije neko mjerilo, jedino što se moglo vidjeti je puno bolja atmosfera među hrvatskim igračima.

Hrvatsku u posljednjoj utakmici skupine, koja će se odigrati u utorak, 17. siječnja, očekuje reprezentacija Maroka, koji je također potrebno pobijediti za siguran plasman u četvrtfinale natjecanja. Naime, na ljestvici vodi Egipat sa četiri boda, Hrvatska i SAD imaju po dva boda, dok je Maroko na začelju bez bodova. U drugi krug natjecanja plasirat će se tri najbolje ekipe iz skupine.

Vezano
1 komentar
  1. igre piše:

    sad ćemo vidjeti protiv Danske gdje smo….

Komentari su zatvoreni.