[FOTO] Ekskluzivno sa Svjetskog prvenstva u rukometu: „Egipat nadigrao Hrvatsku!“

Hrvatska muška rukometna reprezentacija doživjela je u petak jedan od najtežih poraza na otvaranju velikih natjecanja izgubivši od Egipta 22-31 (12-16) u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj, odigranoj u švedskom Jonkopingu, prenosi HINA pod naslovom “Egipćani ‘razmontirali’ hrvatsku obranu”.

Odmorivši se tek tri tjedna nakon volontiranja na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, urednik portala Križevci.info Ivan Mušlek otputovao je u Švedsku na svjetsko rukometno prvenstvo, ovaj put tek u svojstvu navijača na tribinama te, naravno, foto-izvjestitelj za čitatelje našeg portala.

– Nemam previše komentara na igru naše reprezentacije, obrana je bila propusna, no atmosfera na tribinama je bila odlična, prenio nam je Mušlek djelić sinoćnje atmosfere iz Husqvarna Gardena, procijenivši da je na tribinama bilo 3-4 tisuće hrvatskih navijača.

Hrvatskim rukometašima u prvoj su fazi preostale utakmice protiv SAD-a i Maroka, no nakon ovog poraza otežan je plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, koje je posebno važno jer donosi i kvalifikacije za Olimpijske igre.

Vezano

Komentari su zatvoreni.