Kalnički SDP imat će svog kandidata za načelnika

Ostavka načelnika Kalnika Krune Đureca uzbudila je sve političke opcije u ovoj brdsko-planinskoj općini pa su nakon nezavisnih vijećnika koji u Općinskom vijeću imaju većinu, priopćenjem reagirali i vijećnici SDP-a. Sad već bivšem načelniku, poželjeli su dobro zdravlje i naglasili da su kao oporbena stranka ukazivali na probleme u radu Općine Kalnik, njenih ustanova i trgovačkih društava te podsjetili na projekte koje su pripremali za vrijeme dok su bili na vlasti.

Na odbacivanje tih projekata nismo mogli sjediti skršenih ruku. Jasno je da svu odgovornost snosi sada već bivši načelnik, Kruno Đurec, koji je jedina izvršna vlast u općini! Njegovom ostavkom evidentno je vidljivo da smo upozoravali na ključne probleme koji su se gomilali i gomilali, nakon čega dolazi do prezasićenosti, što je pokazao Đurec svojom ostavkom“, poručuje SDP Kalnik.

Dodali su da općini žele progresivan razvoj i nastavak planiranih projekata i nedvosmisleno poručili da će SDP imati svog kandidata na izborima za novog načelnika. “Spremni smo preuzeti odgovornost na prijevremenim izborima u Općini Kalnik. Pozivamo Vladu Republike Hrvatske da u kratkom roku imenuje povjerenika koji će raspisati prijevremene izbore, kako bi Općina Kalnik u što kraćem roku dobila općinskog načelnika“, stoji u priopćenju koji potpisuje predsjednik SDP-a Kalnik Ivan Car.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.