Maslić najavljuje veliki vikend košarkaša Radnika – seniori i kadeti traže važne pobjede

Košarkaški klub Radnik privodi kraju još jednu kalendarsku godinu, jednu od uspješnijih u posljednjih nekoliko godina. Klub se stabilizirao na svim razinama, a u tekućoj sezoni naglasak je na pokušaju ostvarivanja što boljih rezultata u više selekcija. Jedna od njih su i kadeti (2006. godište i mlađi), koji zasad imaju savršenu sezonu i predstoji im razigravanje za ulazak u najviši razred hrvatskih ekipa. Vikend koji je pred nama za portal Križevci.info najavljuje Tomislav Maslić, sportski direktor i tajnik kluba.

“Kadeti su neporaženi u dosadašnjem tijeku natjecanja te će protiv prvaka regija Varaždin i Međimurje igrati za prvaka regije Sjever. Prvak će ići u Jedinstvenu kadetsku ligu među 10 najboljih ekipa Hrvatske. Prva utakmica doigravanja je u nedjelju, 11. prosinca u Križevcima protiv Međimurja, nakon čega slijedi gostovanje u Čakovcu. Prvak regije Sjever igrat će protiv Cibone, Zadra, Splita i ostalih najboljih ekipa Hrvatske. Našu ekipu predvode Borna Katanović, Jura Brkić, Luka Fržović, Krešimir Supančić i drugi, dok ih s klupe vodi Ivan Svoboda.”

Maslić je najavio i zadnju domaću utakmicu seniora, kao i druženje s navijačima nakon utakmice.

“Seniori će danas igrati posljednju domaću utakmicu protiv Virovitice, gdje očekujemo pobjedu. U posljednjem kolu prije zimske pauze očekuje nas veliki derbi u gostima kod Virja. Tamo ćemo biti rasterećeni jer smo ipak na gostujućem terenu, a prvenstvo će se odlučivati u drugom dijelu sezone kada nam i Virje i Varaždin dolaze na naš teren. Poslije utakmice s Viroviticom je božićni party koji je osmišljen da se uz dobru glazbu i adventsku atmosferu u caffe baru Time-out igrači i simpatizeri kluba podruže i da provedu neko vrijeme zajedno, razgovarajući o košarci i da se na taj način zajednica još više poveže s klubom, što je i bit manjih klubova i sredina.”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.