Panel rasprava o obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti

Zbog velikog interesa građana za ulaganja u obnovljive izvore energije te sve više izgrađenih solarnih elektrana, tema 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati od 11. do 13. studenog u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, je energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije, najavljuje Ured gradonačelnika u priopćenju.


U sklopu sajma održat će se panel rasprava o obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti na kojoj će građani moći saznati sve što ih zanima od stručnjaka iz područja obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, energetskog siromaštva te mogućnostima korištenja solarnih elektrana u poljoprivredi.
“Pozivamo sve zainteresirane građane da dođu na panel raspravu i saznaju sve što ih zanima o solarnim elektranama, grijanju na električnu energiju i kako dom učiniti energetski učinkovitim, energetskom siromaštvu i korištenju solarnih elektrana u poljoprivredi, a jedan od vlasnika solarne elektrane ispričati će svoje iskustvo s elektranom te uštedama koje je ostvario u proteklih nekoliko mjeseci od kako je elektrana puštena u rad“, poručuju organizatori panela.


Panel rasprava održat će se u subotu, 12. studenog u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici u 12 sati. Predviđeno trajanje panela je do 90 minuta, a za sudjelovanje na nisu potrebne prijave.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.