U petak navečer u Future Hubu radionica o računalnom modeliranju

Oblikovanje tehničkih rješenja za proizvodnju i industriju, bilo da se radi o elektroničkim uređajima ili pak strojnim elementima, danas praktički nije moguće bez primjene računala. Stoga su osnove računalnog modeliranja, odnosno dizajniranja pomoću računala (Computer Aided Design, CAD) dobrodošlo i vrlo korisno znanje ne samo budućim tehnološkim stručnjacima, već i entuzijastima koji žele realizirati ideje u različitim kreativnim industrijama, poput izrade inovativnih turističkih suvenira ili pak uporabnih predmeta za kućanstvo.

Besplatna radionica o računalnom modeliranju, namijenjena višim razredima osnovne škole i srednjoškolcima, ali i drugim zainteresiranim građanima, održat će se u petak, 21. listopada u društvenom centru Future Hub Križevci na Trgu svetog Florijana 16, a vodit će ju Marko Brnjić, mladi inženjer mehatronike zaposlen u poduzeću Codel, koje ima sjedište u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci i gotovo tri desetljeća iskustva u izradi i projektiranju sustava za proizvodnju i industriju. Ova radionica tehnike počinje u 19 sati, a trajat će dva školska sata.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.