Doznajemo: Velika sportska vijest – Križevčanin Borna Katanović na probi u Barceloni

Košarkaška vijest godine stiže nam iz KK Radnik. Naime, najtalentiraniji igrač križevačkog kluba – Borna Katanović – nalazi se na probi u Barceloni, doznaje i prvi prenosi portal Križevci.info.

Mladi košarkaš rođen 2007. godine u potpunosti je oduševio svojim igrama u prošloj sezoni, kako u seniorskoj 2. ligi sjever u dresu križevačkog Radnika, tako i u omladinskim kategorijama, ali i tijekom ljetne 3×3 sezone, a interes za njegovim dovođenjem još ranije su iskazali svi vodeći hrvatski klubovi poput Cibone, Splita, Zadra i Cedevite Junior.

Španjolski gigant interes za Katanovića interes za dovođenjem Katanovića pretvorio je u probu, gdje je Borna boravio u katalonskoj prijestolnici te obavio pregršt individualnih i timskih treninga, ali i raznih testiranja. O konačnoj realizaciji prelaska Katanovića u Barcelonu, još uvijek se ne može ništa reći, no ukoliko do istog dođe, svakako će se realizirati prije nego se sezona zahukta. Dakako, u tom bi slučaju Katanović postao članom kadetske selekcije katalonskog giganta.

Eventualni Katanovićev prelazak u klub poput Barcelone predstavljao bi jedan od najvećih dosega križevačkog sporta u posljednjih desetak godina. Košarkaška sekcija Barcelone je u ovom tisućljeću u samom europskom vrhu. U prošloj sezoni osvojili su prvenstvo i superkup Španjolske, dok su u Euroligi zauzeli 3. mjesto, nakon što su u pretprošloj sezoni bili viceprvaci Europe.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.