NAJAVA – U ponedjeljak akcija ‘Vrati me ne plati me’

Vracanje_bez_placanjaSvima vama koji kod kuće držite knjige posuđene u Gradskoj knjižnici Franje Markovića, a da ne znate otkad (ili znate ali se niste usudili platiti toliku  zakasninu!) trebali bi s odobravanjem prihvatiti akciju koju knjižnica priređuje u ponedjeljak, 24. travnja.

Na sam Dan grada, bit će Vam, naime, u sklopu akcije Vrati me ne plati me, omogućeno da knjige vratite bez naplate zakasnine!
To znači da neće, kao na dosadašnjim rođendanima grada, biti besplatnog učlanjenja kao poklona Knjižnice građanima.


Ravnateljica Knjižnice Marjana Janeš-Žulj objašnjava da je tome tako zbog povećanih troškova koje ustanova ima na izradi digitalne građe.
Već idućeg dana, u utorak 25. travnja, na istom se mjestu povodom Dana grada i Dana hrvatske knjige priređuje predstavljanje novih leksikona, u izdanju najveće nakladničke kuće u Hrvatskoj, Školske knjige.
Leksikon_straniLeksikon_svjetski.jpgTo su knjige Leksikon stranih pisaca, Leksikon svjetske književnosti – djela i Leksikon svjetske književnosti – pisci, o kojima će govoriti urednica Dunja Detoni-Dujmić, a za nadati se da će ih građani moći kupiti po povoljnijim, akcijskim cijenama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.