U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeni žena i dijete

Promet je zbog nesreće bio u prekidu više od sat vremena

Jučer, 8. rujna oko 13.10 sati, na cesti Carevdar – Kloštar Vojakovački dogodila se teška prometna nesreća s dvoje ozlijeđenih. Promet je na toj dionici bio u prekidu više od sat vremena, a danas su objavljeni detalji o nesreći.

Kako je policija izvijestila, do nesreće je došlo kada je 45-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s teretnim automobilom Volvo zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač.

Nakon sudara došlo je do odbacivanja stakla i drugih dijelova s oba vozila u osobni automobil Opel zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 30-godišnja vozačica i kretala se iza osobnog automobila Mercedes. U prometnoj nesreći 45-godišnja vozačica i osmogodišnje dijete iz istog vozila su ozlijeđeni. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.