Hrvatski svećenici malonogometaši u Križevcima

Prvaci_kontinenta_2005..jpg
Od danas do 8. veljače Hrvatska je domaćin drugoga po redu Europskog prvenstva katoličkih svećenika u malom nogometu.
Prvenstvo je danas počelo zajedničkim misnim slavljem koje od 19 sati u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Sv. Duhu u Zagrebu vodi biskup Josip Mrzljak.
Utakmice se sutra, 7. veljače, prvoga dana natjecateljskog dijela prvenstva, igraju u Zagrebu i Križevcima a u našem gradu igrat će braniteljica naslova europskog prvaka iz 2005., izabrana malonogometna vrsta hrvatskih svećenika.


U Zagrebu će u dvorani na Trešnjevci ("Kutija šibica") igrati Bosna i Hercegovina, Italija, Rumunjska, Slovačka i Španjolska.

Nogoloptacki_svecenici.JPGHrvatska reprezentacija igra u križevačkoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u skupini s Austrijom, Mađarskom, Portugalom i Slovenijom.

Program u obje dvorane počinje sutra u 15 sati a završnica prvenstva u srijedu u Zagrebu od 14.30, s finalnom utakmicom u 18.30 sati.

Izbornik hrvatskih katoličkih svećenika malonogometaša, vlč. Krešimir Žinić, ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora prvenstva koje organizira Hrvatski nogometni savez a uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, obznanio je raspored odigravanja utakmica u Križevcima. Ulaz na sve utakmice je besplatan.

15 h Austrija – Mađarska

15.30 h
Portugal – Hrvatska

16 h
Mađarska – Portugal

16.30 h Slovenija – Austrija

17 h Portugal – Slovenija

17.30 h Hrvatska – Mađarska

18 h Slovenija – Hrvatska

18.30 h Austrija – Portugal

19 h Hrvatska – Austrija

19.30 h Mađarska – Slovenija

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.