Održana završna konferencija projekta ‘Ruka podrške’ udruge ‘Maslačak’

U srijedu, 31. kolovoza 2022. godine, u prostorijama Dječjeg doma “Sv. Marka Križevčanina” održana je završna konferencija projekta pod nazivom “Ruka podrške” financiranog sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja te Koprivničko-križevačke županije i provedenog u razdoblju od 8. studenog 2021. do 31. kolovoza 2022. godine.

Udruzi “Maslačak” Križevci kao nositelju projekta i partneru OŠ “Ljudevita Modeca” Križevci bio je cilj doprinijeti povećanju kvalitete života i socijalne uključenosti djece i mladih s teškoćama u razvoju u lokalnoj zajednici kroz poticanje kreativnosti i zdravih stilova života. Korisnici projekta su bila djeca smještena u Dječjem domu “Sv. Marko Križevčanin” pri Križevačkoj eparhiji.

Konferenciju je otvorila i prisutne pozdravila predsjednica Udruge Tamara Premuš, a koordinatorica projekta Aleksandra Kalaba u svom izlaganju je ukratko predstavila projekt, njegovu uspješnu provedbu, te ostvarene rezultate kroz određene aktivnosti istog. Voditeljice u Dječjem domu “Sv. Marka Križevčanina” ukazale su na pozitivne učinke projekta i načine kojima se djeci i mladima s teškoćama u razvoju poboljšala kvaliteta života tijekom projekta.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.