Organiziraju besplatnu radionicu za vinare i vinogradare

Grad Križevci poziva vinogradare i vinare na sudjelovanje na radionici „Zajednički sustav mjerenja kvalitete na vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec i vinskoj cesti Villány-Siklós“ koja će se održati u četvrtak, 1. rujna s početkom u 11 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Radionica se provodi u okviru projekta ”Cross-border wine routes 2” i namijenjena je vinogradarima i vinarima članovima Vinske ceste Križevci-Kalnik-Orehovec i Vinske ceste Villany-Siklos te članovima udruga vinogradara i vinara s navedenih područja.


Na radionici će predstavnici mađarskog projektnog partnera Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. predstaviti zajednički sustav mjerenja kvalitete na vinskim cestama, što uključuje minimalne zahtjeve kvalitete, način mjerenja i rangiranja te sustav bodovanja i dodjele certifikata kvalitete. Osim toga, predsjednik Udruge vinogradara i vinara Bilikum predstavit će unaprjeđenja kvalitete provedena u prethodnom razdoblju te najaviti nove aktivnosti praćenja, ocjenjivanja i podizanja kvalitete na području Kalničkoga vinogorja.
Po završetku izlaganja, sudionici radionice imat će priliku iznijeti svoje prijedloge, komentare i pitanja. Cilj radionice je podizanje kvalitete proizvoda i usluga koje se nude na našim vinskim cestama u svrhu povećanja njihove prepoznatljivosti, privlačenja većeg broja posjetitelja i podizanja razine turističke potrošnje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.