Večeras u Klubu kulture jazz koncert slovensko – makedonske kombinacije

Ovogodišnji Križevci Jazz program obogatiti će četiri renomirana glazbenika – Vid Jamnik na vibrafonu, Ratko Zjača na gitari, Martin Gjakonovski na akustičnom basu i Joze Zadravec na bubnjevima, a oni će koncert za križevačku publiku održati večeras u Klubu kulture s početkom u 20 sati. Umjetnički entuzijazam, strast, intenzitet i toplina mogu se doživjeti u svakom trenutku njihovog nastupa uživo predstavljajući inspirativnu i ugodnu snagu originalnih skladbi.

Vođa kvarteta je mladi slovenski vibrafonist Vid Jamnik, čiji rad oduševljava publiku i izvan granica Slovenije, a koji spada u red najtalentiranijih mladih glazbenika u ovom dijelu Europe. Unatoč svojoj mladoj karijeri, već je svirao s mnogim poznatim jazz imenima. Ostali članovi benda su svi renomirani, svestrani i vrlo traženi glazbenici, često uvršteni kao jedni od najboljih na svojim instrumentima.

U novom kvartetu zajedno sa Martinom Gjakonovskim koji je snimio više od 150 jazz i world music CD-a i instrumentalistom i producentom Jozeom Zadravecom u Klubu kulture izvesti će odabrane autorske kompozicije svojih članova u kombinaciji s preuređenim napjevima iz standardnog jazz repertoara.

Ulaz je slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.