Križevci dobivaju novi rotor, radovi kreću idući tjedan

Jedno od najkritičnijih prometnih čvorišta u našem gradu raskrižje je Tomislavove, Gundulićeve i Kiepachove ulice. Promet je na ovoj dionici dodatno pojačan otvaranjem brze ceste s koje mnogo vozača izlaz traži upravo u Križevcima, zasad zadnjoj stanici te ceste, nakon čega ih put često navede kroz Tomislavovu ulicu, stoga je već neko vrijeme bilo jasno kako je potrebno riješiti taj problem, a investicijom Hrvatskih cesta to će konačno biti rješeno.

Nakon što su ishođene sve prethodne dozvole te odrađen postupak javne nabave, idući tjedan upriličit će se uvođenje u posao, čime će gradnja novog rotora u Križevcima i službeno započeti. Konkretno, uvođenje u posao održat će se u utorak, 26. srpnja s početkom u 11,30 sati i to na mjestu nadolazećih radova – raskrižju Ulice kralja Tomislava, Ulice Marcela Kiepacha i Ulice Ivana Gundulića, dok će se medijima obratiti gradonačelnik Mario Rajn i rukovoditelj Poslovne jedinice Varaždin, Hrvatske ceste, Davor Bobičanec.

“Riječ je o značajnoj investiciji koja će zasigurno pridonijeti sigurnosti u prometu na navedenom raskrižju”, u najavi početka radova poručili su iz gradske uprave.

Vezano
1 komentar
  1. Biserka piše:

    Super!!

Komentari su zatvoreni.