Sljedeći vikend ljetni ugođaj na Strossu

Križevačka ljetna špica u nedjelju 24. srpnja donosi ljetnu poslasticu “Križevci Beach Party” na vrući Strossmayerov trg. Grad Križevci i Turistička zajednica pripremaju zabavu za cijelu obitelj od 9 do 23 sata s prostorima za odmaranje u hladu ili za uživanje na suncu, vodene igre za djecu, turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, modnu reviju, nastup članica Plesnog centra Ritam i profesionalne plesačice indijskih i orijentalnih plesova Ane Jug Apsaradhe. Za glazbu će biti zadužen DJ Ivan Krnjić – Krnya.

Prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Križevci zaprimaju se na e mail adresu dsimuncic@gmail.com, a za natjecanje u skoku u dalj u organizaciji Škole trčanja Križevci prijave se zaprimaju na skolatrcanjakz@gmail.com  zaključno s petkom, 22. srpnja. Za najbolje će biti osigurane nagrade Intersporta, pokrovitelja sportskih događanja.

Na web stranici Grada Križevaca u tijeku je Javni poziv za davanje u najam ugostiteljskih kućica bez naknade u sklopu događanja “Križevci Beach Party” koji svi zainteresirani ugostitelji mogu pronaći na sljedećoj poveznici. 

Vezano

Komentari su zatvoreni.