U petak predstavljanje projekta Zdravo Križevci kojem je odobrena potpora od 717 tisuća kuna

Križevački poduzetnički centar d.o.o. poziva sve zainteresirane na početnu konferenciju projekta „Razvoj kratkog lanca opskrbe Zdravo Križevci“ kojom će se upriličiti početak provedbe projekta te predstaviti projekt, odnosno njegovi ciljevi i aktivnosti. Konferencija će se održati 12. ožujka 2021. s početkom u 18:00 sati u prostoru Razvojnog centra i tehnološkog parka, Franje Tuđmana 20, dvorana na I. katu.

Projekt je financiran iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., iz Mjere 16. Suradnja, tip operacije 16.4.1 Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta. Stopa sufinanciranja projekta iznosi 100%, dodijeljena je od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju a ukupan iznos dodijeljene potpore iznosi 717.175,00 kuna.

Cilj projekta je uspostava kratkog lanca opskrbe, kroz inicijativu Zdravo Križevci, kako bi se lokalni proizvođači i prerađivači poljoprivredno-prehrambenih proizvoda povezali s lokalnim kupcima, te doprinos boljoj informiranosti stanovništva o prednostima nabavke namirnica od lokalnih proizvođača poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Molimo zainteresirane građane, ukoliko žele prisustvovati na konferenciji, zbog ograničenog broja sudionika, da se prijave za sudjelovanje na e-mail ivana.dubravec@kpc.hr

Konferencija će se održati u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama, pa molimo sve sudionike da ponesu zaštitne maske za lice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.